Women’s Wisdom Zweethut Ceremonie

- met sacred yoni ritueel -

In de zweethut reizen we door alle levensfasen: de maagd, de moeder, de crone en de grootmoeder.

Op zaterdag 31 augustus 2024. Plek voor 10 deelnemers, wacht dus niet te lang met reserveren!

Crone: de weg van de wijze vrouw

De overgang is een fase waarin we een transformatie doormaken. Naast dat jouw lichaam verandert, vindt er ook een innerlijke transformatie plaats. Een proces dat je uitdaagt om een evenwicht te vinden tussen je lichaam, je geest en je ziel.

Alle facetten in de vrouw gaan over de kop. Niks is meer wat het was.

Het begin van een nieuwe fase

Naast fysieke ‘ongemakken’ is het een rouwproces van de vrouw die je was. Echt een verlies en afscheid die je gaat nemen van een fase die nooit meer terug komt. De vrouw die oneindige energie heeft en van alles neerzet en doet in de wereld. Au.

Welke gedachtes en gevoelens komen hier naar boven? Laat je je leiden door de samenleving die ‘jong’ verheerlijk heeft? Of ga je staan in die diepe wijze en krachtige vrouw? Ben jij die vrouw die de sociale conditionering en beperkende collectieve gedachte gaat doorbreken? Durf jij het leven te omarmen en ongegeneerd plezier te hebben in het ouder worden?

Onze sister trainster Marion faciliteert tijdens een van deze dagen een bijzondere opstelling, speciaal gericht op de Crone. Zij is een vast onderdeel tijdens dit retreat.

“The Crone is a symbol of inherent wisdom. She has lived through love, sorrow, hope and fear, coming out of it all a wise and confident spirit. Through these experiences she has learned the secrets of life and death and of the mysteries beyond this world.

She has tasted death, watched those she loved make the journey before her. It is through her mourning that she faces death, grows to understand it and become the gatekeeper between worlds.” – Lee Hutch

Being sexy is all about attitude. Not body type; It’s a state of mind.

Als je niet vrij bent in je seksualiteit, stagneer je. Wanneer dit nog steeds mag blijven stromen, ondanks dat je hormonen gaan schommelen, ben je meer in contact met je lijf. Daarnaast blijf je ook je levenslust behouden, weliswaar in een andere vorm, maar je blijft stralen.

Wij brengen het ouder worden terug naar wat het werkelijk is: een grijns & een knipoog, dankbaarheid, wijsheid en met een sprankelend laagje.

Je blijft flirten met het leven en jezelf.

Easy? Of course not! Daarom zijn wij er. Schrijf je in voor ons jaarlijkse Crone 3 daagse.

Kosten: EUR 475,- excl. btw.

Inclusief 2 overnachtingen en vegetarische maaltijden in een prachtige, rustige omgeving met de ervaren facilitators Dorothy en Marianne.

Datum: nog nader te bepalen

We starten op een zaterdag om 10.00 uur. De afsluiting is een maandag om 15.30 uur.

“Krachtig. Liefdevol. Wonderschoon. Puur.
Het was een onvergetelijke Crone Retreat
Dank, Dank, Dank!”

Anke