Feminine Embodiment Year

To be a goddess is to be a woman in touch with her divine and spiritual essence, to shine from within, to be authentic, and to be a force of nature’. 

Een inwijding in je heilige & aardse seksualiteit voor vrouwelijk leiderschap, voor helende seksualiteit, voor een authentieker, vrijer en creatiever leven waarin vruchtbaarheid, verzorging en duurzaamheid voor jezelf, je omgeving en de aarde een natuurlijk gevolg zijn.

Stap in een jaar van persoonlijke groei en seksuele bevrijding. Het is voor iedere vrouw toegankelijk, ongeacht welke leeftijd je bent, de rol die je bekleed en de ervaring die je hebt gehad.

Wij staan ervoor dat jij na dit jaar:

  • je seksuele energie je magnetische aantrekkingskracht is geworden
  • je stem en missie voluit laat horen en zien
  • je vrouwelijke seksualiteit belichaamt
  • je authenticiteit en waarheid expressie geven
  • je (zelf)liefde is geopend en stroomt
  • je potentieel gaat leven en een inspiratiebron wordt voor anderen.

Kosten zijn: EUR 2900,- excl. BTW.

Je stap in een context van een 9 maanden traject waarin je een diep transformatief en bevrijdend proces mee maakt. We hebben oog voor jouw persoonlijk proces en je zal onze directe betrokkenheid ervaren.

De vier retraites zijn inclusief 2 overnachtingen en vegetarische maaltijden in een prachtige, rustige omgeving. Je kan in 4 termijnen betalen.

Leer vanuit vrijheid en in liefde keuzes te maken

De modules dragen het fundament van het levenswiel uit het sjamanisme. Daarin verweven we de vier seizoenen uit de natuur in relatie tot de vrouw.

In elk weekend maken we gebruik van lichaams-, adem- en yoni & baarmoeder werk. We ondergaan rituelen en ceremonies: oeroude (helende & heilige seksuele) practices in een moderne variant.

Er ontstaat diepe liefde, bewondering en respect voor onze ziel, als ons lichaam en ontmoeten de ‘Devine Feminine’ in ons. Sexualiteit wordt je (creatie & manifestatie) kracht.

Wat is Feminine Embodiment?

Feminine embodiment gaat over alle aspecten van wie jij ten diepste bent. Dit is wild, dit is soms chaos, dit is diepe rust, dit is voelen en adembenemend, dit is ‘alignment’.

Jezelf volledig lief hebben, is wat velen van ons zo moeilijk vinden. De innerlijke criticus die over ons heen walst en onszelf zo klein en onzeker maakt, is destructief voor je levensvreugde.

Feminine Embodiment start met het volledig liefhebben van je lijf, alsook het omarmen van je licht en schaduwkanten. Je seksuele creatie bron is het startpunt. Je leert deze te activeren en te integreren in je hele systeem.

Je gaat staan voor je eigen seksualiteit en wat het voor jou betekent.

Modules

De vier basisvoorwaarden voor feminine embodiment zijn: Breath – Movement – Sound – JA. Ze komen in onze modules terug. Je zult de kracht ervaren wat dit voor je kan betekenen.

De maagd

Module 1 Lente – The Maiden

In dit weekend maken we een start met het seizoen de lente waarin het innerlijke kind centraal staat.

Het is de start van de zelfliefde. Het gaat over je maagdelijkheid en je seksualiteit weer terugbrengen naar haar originele vorm. Tijdens deze dagen herinner je je zuivere, veilige en onschuldige staat van zijn. Je ontdekt de zachte kracht van je heilige seksuele energie (levensenergie) en hoe deze door je lichaam stroomt. Deze dagen gaan over diepe, liefdevolle en helende intimiteit met jezelf.

Seksualiteit

Module 2 Zomer | The Woman

Tijdens deze module onderzoek je hoe angst en seksualiteit elkaar beïnvloeden en op welke manier deze impact hebben op de persoon die jij bent. Het gaat over de manifestatie kracht die jij hebt als vrouw. Je creatie kracht (seksuele energie) wordt geopend en stroomt door je hele lijf waardoor je ten volle bloei kan komen.

Wat jij in de wereld wil zetten, komt naar boven. Je heelt lagen in jezelf en je vindt toegang tot je authenticiteit. Je durft de plaats in te nemen die voor jou bestemd is.

Oogst

Module 3 Herfst | The Crone

Dit weekend gaat over loslaten en ontmoeten.

We kijken naar onze schaduwkanten en demonen. Je daalt af naar het diepste en donkerste in je ziel, We zetten ze in het licht zodat je uiteindelijk nog scherper kan neerzetten wie je bent.

Je bevrijdt jezelf waardoor je ware seksuele aard gaat stromen en de poort open is, om met beide benen op de grond, uiting te geven aan wie je bent en je leven krachtiger richting te geven.

Wedergeboorte

Module 4 Winter | Grandmother

In dit weekend maken we kennis met de dood. De plek waar onze voorouders zijn en een deel van jou afsterft zodat het nieuwe mag herrijzen.

De stille kracht van de vrouw wordt aangeboord. Je maakt contact met je ware aard. Je maakt een herbesluit op nieuwe gronden. Je bent zachter, opener en ontvankelijker.

Je wordt herboren als krachtige, zelfbewuste, seksuele en liefdevolle vrouw.

“Lieve Hedda, Marianne en Dorothy. Jullie zijn een Sisterhood, een magische drie eenheid. De verbinders van de oerkracht die de body, mind en soul voeden.”

Claudie

Zelf facilitator worden?

Mocht je de calling voelen om zelf dit soort programma’s aan te bieden of je wilt zelf nog een laag dieper gaan, dan ben je welkom in onze training tot facilitator van Feminine Embodiment in te stappen.