Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Feminine Embodiment Year

Stap in een jaar van persoonlijke groei en bevrijding. Het is voor iedere vrouw toegankelijk, ongeacht welke leeftijd je bent.

Wij staan ervoor dat jij na dit jaar:

  • je stem voluit durft te laten horen
  • je vrouwelijke seksualiteit belichaamt
  • je authenticiteit en waarheid laat zien
  • je (zelf)liefde is geopend en stroomt
  • je potentieel gaat leven en een inspiratiebron wordt voor anderen.

Kosten zijn: EUR 1800,- excl. BTW.

Je stap in een context van een heel jaar waarin je een diep transformatief en bevrijdend proces mee maakt. Tussen de vier retraites in hebben we daarnaast online ontmoetingen en interacties. We hebben oog voor jouw persoonlijk proces en je zal onze directe betrokkenheid ervaren.

De vier retraites zijn inclusief 2 overnachtingen en vegetarische maaltijden in een prachtige, rustige omgeving. Je kan in 4 termijnen betalen.

Leer vanuit vrijheid en in liefde keuzes te maken

De modules dragen het fundament van het levenswiel uit het sjamanisme. Daarin verweven we de vier seizoenen uit de natuur in relatie tot de vrouw.

In elk weekend maken we gebruik van lichaams-, adem- en tantrisch werk en ondergaan we rituelen en houden we ceremonies. Hierdoor worden we ons bewust van het collectief in ons, en kunnen we vanuit authenticiteit onze plek innemen.

Er ontstaat diepe liefde en respect voor onszelf en ons lichaam.

Wat is Feminine Embodiment?

Feminine embodiment gaat over alle aspecten van wie jij ten diepste bent. Dit is wild, dit is soms chaos, dit is diepe rust, dit is voelen en adembenemend, dit is ‘alignment’.

Jezelf volledig lief hebben, is wat velen van ons zo moeilijk vinden. De innerlijke criticus die over ons heen walst en onszelf zo klein en onzeker maakt, is destructief voor je levensvreugde.

Feminine Embodiment start met het volledig liefhebben van je lijf, alsook het omarmen van je licht en schaduwkanten.

Je gaat staan voor je eigen seksualiteit en wat het voor jou betekent.

Bottom line: Meer fun in je eigen lijf.

Modules

De vier basisvoorwaarden voor feminine embodiment zijn: Breath – Movement – Sound – JA. Ze komen in onze modules terug. Je zult de kracht ervaren wat dit voor je kan betekenen.

De maagd

Module 1 Lente – The Maiden

In dit weekend maken we een start met het seizoen de lente waarin het innerlijke kind centraal staat.

Het is de start van de zelfliefde. Het gaat over de maagdelijkheid en ontkiemen van wat er in je leeft. Het doorvoelen en uitspreken van de waarheden en bovenal herinneren wie je bent.

Seksualiteit

Module 2 Zomer | The Woman

Dit gaat over de manifestatiekracht die jij hebt als vrouw. Je creatiekracht (seksuele energie) wordt geopend en stroomt door je hele lijf waardoor je ten volle bloei kan komen.

Wat jij in de wereld wil zetten, komt naar boven. Je heelt wat er nog te helen is en je vindt toegang tot je authenticiteit. Je durft de plaats in te nemen die voor jou bestemd is.

Oogst

Module 3 Herfst | The Crone

Dit weekend gaat over loslaten.

We kijken naar onze schaduwkanten, demonen en bullshit. We zetten ze in het licht zodat je nog scherper kan neerzetten wie je bent.

Letterlijk als een slang zullen we onze huiden afdoen, maar niet eerst voordat we die huid bewonderd hebben.

Wedergeboorte

Module 4 Winter | Grandmother

In dit weekend maken we kennis met de dood. De plek waar onze voorouders zijn en een deel van jou afsterft zodat het nieuwe mag herrijzen.

De stille kracht van de vrouw wordt aangeboord. Zij is zacht, open en ontvankelijk. Ze wordt herboren als krachtige, zelfbewuste en liefdevolle vrouw.

“Lieve Hedda, Marianne en Dorothy. Jullie zijn een Sisterhood, een magische drie eenheid. De verbinders van de oerkracht die de body, mind en soul voeden.”

Claudie

Zelf facilitator worden?

Mocht je de calling voelen om zelf dit soort programma’s aan te bieden of je wilt zelf nog een laag dieper gaan, dan ben je welkom in onze training tot facilitator van Feminine Embodiment in te stappen.