maancirkel

Training Facilitator

Onze missie stopt niet alleen bij het organiseren van onze programma’s. Wij willen ons werk delen en verspreiden. Daarom hebben we een geïntegreerde opleiding tot Feminine Embodiment Facilitator.

Wat ga je leren?

In deze opleiding leer je vrouwen en groepen te begeleiden in feminine embodiment. Je leert hoe voor groepen te staan en zelf retreats en workshops op het gebied van vrouw zijn te organiseren.

Het is een transformatief proces, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Deze calling is niet voor iedereen en vraagt om radicale eerlijkheid van het spreken van je vrouwelijke hart en al je angsten daarin.

Vier modules

Tijdens de 4 modules ben je met het core team aan de slag om de groep te begeleiden en krijg je ‘on the spot’ de gelegenheid om te oefenen en te groeien.

Module 1 Lente

De Maagd

In dit weekend maken we een start met het seizoen de lente waarin het innerlijke kind centraal staat. 

Het is de start van de zelfliefde. Het gaat over je maagdelijkheid en je seksualiteit weer terugbrengen naar haar originele vorm. Tijdens deze dagen herinner je je zuivere, veilige en onschuldige staat van zijn. Je ontdekt de zachte kracht van je heilige seksuele energie (levensenergie) en hoe deze door je lichaam stroomt. Deze dagen gaan over diepe, liefdevolle en helende intimiteit met jezelf.

Module 2 Zomer

Seksualiteit

Dit gaat over de manifestatiekracht die jij hebt als vrouw. Je creatiekracht (seksuele

Tijdens deze module onderzoek je hoe angst en seksualiteit elkaar beïnvloeden en op welke manier deze impact hebben op de persoon die jij bent. Het gaat over de manifestatie kracht die jij hebt als vrouw. Je creatie kracht (seksuele energie) wordt geopend en stroomt door je hele lijf waardoor je ten volle bloei kan komen. 

Wat jij in de wereld wil zetten, komt naar boven. Je heelt lagen in jezelf en je vindt toegang tot je authenticiteit. Je durft de plaats in te nemen die voor jou bestemd is.

Module 3 Herfst

Oogst

Dit weekend gaat over loslaten. Het gaat over de eerdere lessen in wijsheid en goud transformeren zodat je mag gaan oogsten.

Het voelen van de diepe innerlijke wijsheid wat gepaard gaat met chaos en vallen en opstaan. Het aankijken van de demonen en integreren hiervan zodat je nog scherper kan neerzetten wie je bent.

Hierdoor leer je om vanuit de vertraging en rust je vrouw zijn nog meer uit te dragen. Letterlijk als een slang zullen we onze huiden afdoen, maar niet eerst voordat we die huid hebben bewonderd.

Module 4 Winter

Wedergeboorte

In dit weekend maken we kennis met de dood. De plek waar onze voorouders zijn en een deel van jou afsterft zodat het nieuwe mag herrijzen.

Hier gaan we een slag dieper. We bevinden ons een tijdje in het niet weten. Het lijkt afgestorven, maar diep in ons gebeurt er van alles: er is al een nieuwe wortel zich aan het vormen.

De stille kracht van de vrouw wordt aangeboord. Zij is zacht, open en ontvankelijk. Ze wordt opnieuw geboren als krachtige, zelfbewuste en liefdevolle vrouw. Er ontstaat een nieuwe versie van jou als vrouwelijke leider.

Hierna begint de cyclus weer opnieuw.

Turn your wounds into wisdom.