Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Hedda, Dorothy & Marianne

Over Ons

De School For Womanhood is ontstaan door Hedda, Dorothy en Marianne. Zij begeleiden samen persoonlijk leiderschapstrektochten in Nepal en Nederland speciaal voor vrouwen.

Hieruit ontstond de wens voor een plek waar vrouwen zich kunnen ontwikkelen op het gebied van vrouw zijn, seksualiteit en sisterhood. Een plek waarin we elkaar aanmoedigen om in vol vrouwelijk potentieel te stappen.

sunrise by Olena Panasovska from the Noun Project

Authenticiteit als gouden draad

Als Hedda, Dorothy en Marianne samen komen, gebeurt er iets magisch. Vanuit hun eigen kwaliteiten en eigenheid weten ze een veilige setting te creëren waarin vrouwen kunnen exploreren en ontdekken waar hun vrouwelijkheid over gaat. 

Ze staan voor authenticiteit en trouw zijn aan hun eigen hart, verlangens, waarden en missie. Niet alleen in woord, maar ook in het uitdragen hiervan in het dagelijks leven. Zij weten als geen ander dat dit een ‘rocky road’ is.

Je waarheid spreken en leven vraagt veel lef, vertrouwen en verbinding met je diepere weten. De levens (seksuele) energie waarmee we allemaal geboren zijn, is de basis waaruit we werken en leven.

Dit is als een gouden draad te ervaren in onze programma’s.

“Een workshop bij Marianne, Hedda en Dorothy volgen is een groot feest. Ik heb genoten van de samenhorigheid, mooie oefeningen en sisterhood in een veilige setting. Ik kon op mijn eigen manier meedoen en voelde me gesteund.” – Ymke

De vrouwen achter School for Womanhood

Dorothy

Speels – Wilde haren – Moeder – Levensgenieter – Energie – Sjamanisme – Danser – Aarde – Stoer – Sexy

Hedda

Helder – Sacred – Energie – Fijngevoelig – Moeder – Bodyworker – Vuur – Sensual – Healer – Natural elements

Marianne

Woman on a mission – Avontuur – Natuur – Spelen – Natural beauty – Liefde – Simplicity – Rust – Meditatie – Moeder

Moon by Olena Panasovska from the Noun Project

Meer weten?

We spreken je graag. Stuur ons een berichtje en een van ons belt je!

Dit is Sisterhood

Grote kracht kan alleen tot stand komen wanneer vrouwen elkaar op gelijkwaardige basis ondersteunen, inspireren en bekrachtigen.

Elkaars grootste cheerleader zijn, is het meest liefdevolle en grootse wat we kunnen doen voor elkaar. Dit vraagt radicale eerlijkheid over je innerlijke demonen die je in een competitiestand kunnen zetten en jezelf en de ander kunnen vernietigen.

Juist door bij elkaar te komen, de maskers af te doen, elkaar te zien en te dragen voor wie we zijn, is waar het leven over gaat.

De kracht die uit Hedda, Dorothy en Marianne komt, is gevoed door en voor elkaar.

Hedda, Dorothy en Marianne staan met hun voeten in de klei. Alle drie moeder, partner en vriendin. Ze leven het echte leven waarin koken voor een gezin, drukte, opvoeding, zwemles en schoonmaken ook gewoon normale dagelijkse taken zijn. Dit is voor hun de basis en juist dit maakt ze zo benaderbaar en bijzonder, zoals iedere andere vrouw.